dimarts, 30 d’octubre del 2007

CASTANYADA 2007

Recordeu que demà dimecres, a partir de 2/4 de 10 de la nit, es celebrarà la tradicional Castanyada de la Banda, al Tinglado núm. 4 del Port.

Aquells qui tingueu alemanys a casa no fa falta que aviseu, com ja s'us ha comunicat, s'ha de portar la truita, pa amb tomàquet i embotits i, si es vol, amanida; un cop allí ja ho distribuïrem.

Pels músics de la Banda Titular, membres de l'Escola, socis i tots aquells que vulgueu venir però no tingueu alemanys a casa, penseu que cal inscriure's a la secretaria de la Banda, bé presencialment o trucant (977 24 57 86).

Bones Festes!

dissabte, 27 d’octubre del 2007

ESTADA DELS ALEMANYS A TARRAGONA

"Ja han arribat, ja són aquí..."

En aquest missatge podeu anar consultant els horaris, menjars i tots els detalls que afecten les famílies involucrades i les activitats que es duran a terme tots aquests dies.

Demà, dimarts 30, van a visitar Barcelona. Per a tal fi, els hem de deixar a la plaça dels Carros a les 8 del matí, d'on sortiran amb l'autocar. Cal donar-los d'esmorzar i de dinar. Els recollirem al mateix lloc a les 9 de la nit (21:00 h).
Penseu que no hi haurà assaig de la Banda Titular.

Dissabte 27, a partir de les 7 de la tarda, hi haurà l'arribada i benvinguda dels músics alemanys, que serà a l'aparcament de la Confraria de Pescadors. Per anar-hi, cal passar pel Passeig de la Independència, paral·lel al dic de contenció del Francolí, seguint-lo direcció a mar s'arriba a una rotonda on hi ha el pàrquing. Es reconeix de seguida perquè la tanca és feta de grans blocs de pedra com la de les muralles.

En cas de dubtes, teniu a la disposició aquests plànols. De totes maneres, un cop allí ja us anirà indicant algú de la junta, si no us aclaríssiu, cap a on anar.

Recordeu que els telèfons de contacte els teniu en l'imprès que es donà ahir (val més no publicar-los a la web).

divendres, 12 d’octubre del 2007

DELEGADA


Ja tenim delegada!! És la Marta Martínez, votada per unanimitat. Com que no es va presentar ningú més, només hi haurà ella (1 enlloc dels 2 habituals delegats) com a representant dels músics.

FOTOS PER A LA NOVA WEB

Estem cercant fotos d'al llarg de la història de la Banda, tothom qui tingui documentació històrica que miri de parlar amb algú de la junta, ja que mirarem de fer una secció d'imatges d'aquests 15 anys a la web.

dissabte, 6 d’octubre del 2007

CERTAMEN DE LA SÉNIA


De vegades hi ha notícies que valdria més no haver de donar...

Degut al fet que la meitat de músics d'una corda fallen de cara al certamen, i, tal com ha dit el Joan Meseguer, és una corda molt important i no els podem substituir amb professionals que només vinguin a assajar 2 dies -com sí que és possible amb d'altres places- perquè no n'hi ha prou, no ens hi presentarem.

A veure si es troben més certàmens, ja que és una aposta ben decidida tan per part del director com de la junta.

CONCERT DE MARXES DE PROCESSÓ

Es veu que als de la Salle els vam agradar... aquest concert és a petició seva.



Serà el dissabte dia 13 d'octubre (dissabte vinent), a les 8 al teatre Metropol. Pel que correspon als músics, hi hem de ser a 1/4 (19:15) ja a punt per assajar.






El programa serà el següent:

Setmana Santa a Tarragona, del Joan
Nuestro Padre Jesús, d'Emilio Cebrián
Mektub, de Mariano San Miguel
Nuestra Señora del Rosario, del dire
Cordero de Dios, de Ricardo Dorado
Cristo de la Sangre, d'Emilio Cebrián

Durarà entre 40 minuts i 3/4 d'hora.