dimarts, 8 de juliol del 2008

CONCERT DELS 15 ANYS AL CAMP DE MART

[Darrera actualització: dimecres 9 a la nit]

Tal com es deia en el correu electrònic enviat a tots els músics, aquí al bloc podreu consultar les dades d'interès de cara al concert, ho podreu fer en aquest mateix article que s'anirà actualitzant amb les informacions que es vagin sabent.

De moment dir que serà el divendres 18 de juliol, a 2/4 d'onze de la nit (22:30)... al Camp de Mart, evidentment. Tocarà amb nosaltres com a banda convidada la Banda de Música Santa Cecília de Teruel.

Pel que fa a les entrades, s'han d'anar a buscar al Teatre Metropol, i els músics de la Banda Titular disposaran de les que vulguin amb un descompte del 25%. Per tant, com que valen 6 euros, a nosaltres ens en costaran 4.50. A part d'això, també disposarem del mateix descompte en el concert de Michel Camilo i en la Setmana Cantant.

Més enllà del concert, també s'està organitzant un partit de futbol (com són tradicionals) de cara al divendres (11 de juliol). De moment s'ha proposat quedar a dos quarts de 7 (18:30) al Cèsar August. Si hi ha alguna modificació respecte aquesta informació, féu córrer la veu, si us plau, ja que aquí al bloc no es podrà actualitzar perquè jo (Marcel) sóc fora.

Sobre els assajos, per evitar confusions, consulteu-los a l'habitual columna lateral dreta del bloc.

S'anirà ampliant aquest escrit amb els horaris i altres conceptes necessaris pels músics.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Marcel, guapo!

bum.tarragona@gmail.com ha dit...

m... esto... jo no he estat, eh?

Anònim ha dit...

Crec que el concert del Camp de Mart va estar molt bé. Moltes felicitats a tots els músics!