diumenge, 20 de juliol del 2008

MÓRA



El dia tres d'agost es farà una cercavila a Móra la Nova (important: NO és a Móra d'Ebre tal com anuncia el paper informatiu amb els assajos i actuacions de les bandes titular i juvenil, tot i que estan al costat).


L'actuació començarà a les 10 del matí, però les dades d'interès pels músics són les següents:

-Sortida de Tarragona a 2/4 de 9 del matí (8:30 h)
-Se surt de la Plaça dels Carros exclusivament
-Uniforme: camisa curta, sense corbata.
-Es podrà montar a l'autocar o en algun lloc a Móra.

Els pares o altres acompanyants que hi estiguin interessats poden avisar a la Banda (Miquel, Marcel) en cas de voler venir amb naltros a l'autocar. Sempre que hi hagi places lliures, es podrà venir per rigorós ordre d'inscripció.

dimarts, 8 de juliol del 2008

CONCERT DELS 15 ANYS AL CAMP DE MART

[Darrera actualització: dimecres 9 a la nit]

Tal com es deia en el correu electrònic enviat a tots els músics, aquí al bloc podreu consultar les dades d'interès de cara al concert, ho podreu fer en aquest mateix article que s'anirà actualitzant amb les informacions que es vagin sabent.

De moment dir que serà el divendres 18 de juliol, a 2/4 d'onze de la nit (22:30)... al Camp de Mart, evidentment. Tocarà amb nosaltres com a banda convidada la Banda de Música Santa Cecília de Teruel.

Pel que fa a les entrades, s'han d'anar a buscar al Teatre Metropol, i els músics de la Banda Titular disposaran de les que vulguin amb un descompte del 25%. Per tant, com que valen 6 euros, a nosaltres ens en costaran 4.50. A part d'això, també disposarem del mateix descompte en el concert de Michel Camilo i en la Setmana Cantant.

Més enllà del concert, també s'està organitzant un partit de futbol (com són tradicionals) de cara al divendres (11 de juliol). De moment s'ha proposat quedar a dos quarts de 7 (18:30) al Cèsar August. Si hi ha alguna modificació respecte aquesta informació, féu córrer la veu, si us plau, ja que aquí al bloc no es podrà actualitzar perquè jo (Marcel) sóc fora.

Sobre els assajos, per evitar confusions, consulteu-los a l'habitual columna lateral dreta del bloc.

S'anirà ampliant aquest escrit amb els horaris i altres conceptes necessaris pels músics.

dimecres, 2 de juliol del 2008

TERUEL




I sí, arriba el cap de setmana que anem a Teruel! Es tracta d'un intercanvi amb la Banda de Santa Cecilia d'allí; ells vindran el cap de setmana en què naltros farem el concert dels quinze anys, quan tocaran també al Camp de Mart.



La cosa anirà així:

dissabte 5 de juliol

7:30 del matí: sortida de Tarragona amb autocar, des de la Plaça dels Carros (únic lloc de sortida)

12:30 aprox.: arribada a Teruel, instal·lar-nos, dinar.

tarda: lliure

20:30: Concert

a continuació: sopar

tot seguit: o bé s'anirà a dormir (qui vulgui + els menors no autoritzats per sortir) o bé es sortirà per Teruel aprofitant que són les festes de la ciutat. Recordeu que els menors que vulguin gaudir d'una magnífica nit pels carrers de Teruel necessiten autorització escrita.

diumenge 6 de juliol

13:00 aprox.: dinar a l'hotel

14:00 aprox: sortida cap a Tarragona

19:00 aprox: arribada a Tarragona



Caldrà dur la roba i les pertinences personals necessàries per passar la nit. S'anirà en alberg o bé en hotel, en habitacions de 8 persones a l'alberg i de 2 a l'hotel, i si es va en alberg prengueu la prevenció d'agafar tovalloles, sabó i protector dels mosquits especialment.

Pel que fa a l'uniforme, serà amb pantaló/faldilla (+ mitges clares), camisa de màniga curta i corbata, que potser no ens posarem, en funció de la calor que faci.

Si algú troba a faltar alguna informació important, que ho faci notar escrivint un comentari o bé enviant un correu a bumtarragona@gmail.com