dissabte, 16 d’agost del 2008

SANT MAGÍ 2008

Benvolguts músics de la Banda Titular, després d'un període en què normalment faríem vacances tan atrafegat entre les dues formacions de la Juvenil i la gran, tornem a la rutina habitual de cada any, tot i que de coses noves encara ens n'esperen bastants.

El programa per Sant Magí d'enguany és el següent:

Dilluns 18 d'agost

1. Cercavila:

Lloc de convocatòria: c/ Cós del bou
Hora: 3/4 de 7 de la tarda (18.45 h)
Uniforme: màniga curta, sense corbata
Instrument: podem montar a l'Ajuntament

2. Concert:

Lloc de convocatòria (i d'actuació): plaça de l'Antic Escorxador
Hora de convocatòria: 2/4 d'11 de la nit (22:30 h)
Hora d'inici del concert: 2/4 de 12 (23:30 h)
Uniforme: curt, sense corbata.

Pel concert de St Magí no es dóna sopar entre la cercavila i aquest, així que cadascú s'haurà d'espavilar pel seu compte.


Dimarts 19 (festivitat de St Magí)

Processó:

Hora: 2/4 de 7 de la tarda (18:30 h)
Lloc: plaça de la Font, davant l'Ajuntament
Uniforme: curt amb corbata
Instruments: podem montar a la Casa de la Vila

divendres, 15 d’agost del 2008

FOTOS DEL CÓS DEL BOU

Aquí teniu alguna imatge, gentilesa de la casa, per a que tingueu un record ben kamaku del concert del Cós del Bou. Si algú no vol sortir a les fotos o creu que queda lleugerament desfavorit, que avisi i se li posarà un pedaç d'algun color ben cridaner a sobre.

La resta, podeu copiar-vos-les i guardar-les tranquil·lament.




CONCERT DE LA JUVENIL A LA PINEDA


Demà dissabte, dia 16, la Banda Juvenil farà un concert a la Pineda.


Hora del concert: 8 de la tarda (20:00 h)
Hora de convocatòria pels músics: 6 de la tarda
Lloc: Plaça dels Carros, d'on sortirà el bus cap al lloc del concert
Uniforme: el de sempre

dimecres, 13 d’agost del 2008

ELS CALENDARIS DE LES BANDES

A partir d'ara podeu consultar, a la part més baixa del blog, allà on acaben els articles, el calendari amb les actuacions, els assajos i totes les activitats de les Bandes Simfòniques Titular i Juvenil, només cal que desplaceu la pantalla fins a baix de tot, abaixant amb el ratolí la fletxa de la dreta de la pantalla.


Les indicacions amb color blau marí són pertanyents a la Banda Juvenil, les de color groc-daurat són les de la Titular. Podeu clicar cada esdeveniment i s'us n'ampliaran les dades, en cas que hi hagi explicació ampliada.

Aquells esdeveniments que estan en color verd són les festivitats de Catalunya. I un apunt: si cliqueu algun esdeveniment, i després, al costat de "On", cliqueu "Mapa"... no en feu cas, que surten tot de coses dels Estats Units... Ah, i aquells en què les hores no siguin gaire concretes (p. exemple "de 20:00 a 00:00") és perquè encara no se sap exactament en quina serà, però sí quina part del dia ocuparà (en l'exemple donat, seria la "nit").

dimarts, 12 d’agost del 2008

CONCERT DEL CÓS DEL BOU

La Banda Juvenil farà demà dimecres dia 13 d'agost un concert al carrer Cós del Bou, que és el que uneix la Plaça de la Font amb el local de la Colla Jove, per entendre'ns. Les dades d'interès són les següents:



Uniforme: el de sempre, amb camisa de màniga curta i pantaló fosc.
Hora en què comença el concert: les 9 del vespre (21:00 h)
Hora de quedada pels músics: 1/4 de 9 (20:15 h)
Lloc: Allí mateix, davant el local de la Jove
Durada prevista de l'activitat: uns 3/4 d'hora, acabant a 3/4 de 10 com a molt tard.

diumenge, 10 d’agost del 2008

dissabte, 9 d’agost del 2008

UNS QUANTS MISSATGES

Durant aquests dies s'ha actualitzat bastant el bloc, pel que podreu trobar bastants articles nous, no us conformeu només amb el primer que trobeu, tot és d'interès.


Moltes gràcies.

BRETOLADA


Ultratge. Atemptat. Salvatjada duta a terme per una colla de desgraciats d'uns 16-18 anys que van entrar la nit de dimecres a dijous al nostre local actual d'assaig, el gimnàs del Cèsar August. Van espanyar una porta, van entrar, van trencar els vidres dels extintors, van omplir el terra de neu d'aquests aparells, van destrossar la porta de la saleta on guardem els instruments, van trencar l'arquet del contrabaix, van remoure els nostres instruments, van miccionar de gust sobre els matalassos elàstics ...

Va trobar-ho el Marc Giraldes per casualitat l'endemà al matí, va trucar a la Junta i es va posar en marxa la maquinària (denúncia, policia), es van anar a treure els instruments d'allí ahir dijous mateix a la nit, ara és tot al local del Carrer del Mar.

Preguem a qui en sàpiga res que col·labori, des del Col·legi i la policia ja fan el que poden.

PLAÇA DE PROFESSOR/A DE LLENGUATGE

La Junta de la Unió Musical convoca una plaça de Llenguatge Musical per a l'Escola de Música de l'entitat, ja que la Roser Boada, companya de la Titular, ho ha deixat enguany.

Els dies en què es donarien les classes serien els dilluns i els dimecres, i en total serien unes 6 - 7 hores.

Els qui hi estigueu interessats, músics o associats que cregueu que esteu capacitats per realitzar aquesta tasca, envieu el currículum a la Banda o feu-nos-ho arribar mitjançant qualsevol membre de la Junta, abans del 15 d'agost preferentment.

divendres, 8 d’agost del 2008

LES OBRES DEL CAMP DE MART

Tal com va dir tothom, el que vam tocar en el concert dels 15 anys va anar molt i molt bé, per això aquí teniu els arxius de la "Suite Hebraica" i del pas-doble "15 anys d'Unió Musical" per abaixar-vos-ho!

S'us demanarà identificar tres lletres i després podreu iniciar la descàrrega dels arxius. No hi ha cap virus.


REFORÇOS PER LA JUVENIL A ALIÓ

Demà es farà un concert amb la Juvenil, a Alió, a la tarda. Es comença a assajar a les 6 al local del Carrer del Mar, després es berena-sopa, es va cap allí i es fa el concert. Tot ho posa la banda (berenar, transport). Tenint en compte que és un concert retribuït i que a l'estiu sempre hi ha baixes, es prega a tots els músics dela Unió Musical que puguin que hi vagin, per molt que siguin només de la Banda Titular; val la pena quedar bé i que ens surtin més concerts així.

dijous, 7 d’agost del 2008

LA RATOLINERA DELS 15 ANYS!

Com que la Banda fa el seu quinzè aniversari enguany (per si algú no ho havia notat encara) l'excel·entíssim i il·lustríssim -i tots els íssims- Ajuntament de Tarragona s'ha dignat a fer-nos... una ratolinera! (oooooooooh!)


Enlloc d'una samarreta, una tovallola, una gorra, enlloc de ficar-nos al cartell de festes, enlloc de fer-nos una bona propaganda pel concert del Camp de Mart... no no, per què ho volem això? Ens dediquen la GRAN RATOLINERA de Festes!
Fora ironia:

Es veu que cada any, des d'en fa uns quants, es fa una col·ecció de ratolineres, amb un tema sobre les festes, i així successivament. Per exemple, l'any 2003 es va fer de la Víbria. El disseny de la nostra ratolinera, en el que no hem tingut gaire veu (hem triat la imatge i para de comptar) és el següent:



Esperem que sigui tot un èxit!
PS: la ratolinera és el suport, normalment de teixit esponjós, per on passem el ratolí de l'ordinador, vulgarment coneguda amb el barbarisme "alfumbrilla"

diumenge, 3 d’agost del 2008

COMENTARI DEL DIRECTOR

El Joan Baptista Meseguer (i Llopis, tal com queda ben clar en els concerts...) va expressar als músics que van anar el divendres a assaig la seva gran felicitació pel treball fet durant aquests 7 mesos i en especial al Camp de Mart. Tamé va demanar de fer-ho arribar a tothom mitjançant el blog.

Va dir que, donada l'excepcionalitat de la temporada que portem, amb tants concerts, estem donant un rendiment cada cop més com ell el vol, i responent al que espera de nosaltres. Això va quedar reflectit en el Camp de Mart, on "només de tirar la batuta" ja es va notar que l'actitud de la gent era molt bona. Va destacar especialment això: la implicació i l'actitud en el concert. Va dir que se sentia dirigint en un certamen: Pas-doble d'entrada, obra obligada, obra lliure; ens va felicitar sobretot per la Suite Hebraica, que era veritablement "la seva versió".

Tot i així, sentint-se orgullós de nosaltres, va recordar també que queden encara molts concerts només en el que resta d'any, i tots els que vindran el 2009, per tant cal mantenir aquesta nova temptativa en què sembla que sonem cada cop més en grup, com una "veritable banda simfònica", i hem de mantenir el nivell, la concentració, l'assistència als assajos i l'esforç individual per tot el que ens queda per davant.