dilluns, 28 de febrer del 2011

125è centenari del Nàstic

El dia 1 de març de 2011 el Gimnàstic de Tarragona celebra el seu 125è aniversari. Aquest mateix dia, a les 19h, davant del nº16 de la Rambla, on hi va haver la primera seu del Club, s'inaugurarà un monòlit i es descobrirà una placa en commemoració d'aquest aniversari. La Banda Unió Musical de Tarragona participarà en aquesta celebració interpretant l'Himne del Nàstic.

dijous, 3 de febrer del 2011

Carnaval i calçotada 2011



Un any més la Banda Unió Musical de Tarragona participa, juntament amb la Banda de l'Escola de Música Mestre Montserrat de Vilanova, a les Competències Musicals. Aquest és un concert de música de ball inclòs dins el programa d'actes del Carnaval de Vilanova i la Geltrú.


La imatge correspon al nº 1 d'una col·lecció de 10 punts de llibre que la Federació d'Associacions pel Carnaval (FAC) ha editat pel Carnaval del 2011. Hi reconeixeu a algú??


Com ja vam fer l'any passat, després d'aquesta actuació, anirem tots junts a fer una bona calçotada. Tots els músics de la Banda Titular hi esteu convidats! Properament rebreu un correu per confirmar la vostra assistència i per reservar lloc als familiars i amics que ens vulguin acompanyar.