dimarts, 15 de setembre del 2015

Setembre i festes de Santa Tecla 2015

El mes de setembre és un dels més actius per a la nostra entitat, totes les formacions participen als actes de la festa major de Tarragona, Santa Tecla!!
 
- Divendres, 11. Ofrena floral monument Rafel Casanova. Banda Simfònica. 09:30h
 
 
 
- Dilluns, 14. Dins els actes de "La Crida" de les festes de Santa Tecla. Homenatge a dos músics de la banda com a teclers d'honor: Alícia Rubalcaba i Jordi Masip. 19:00h
 
 
 
- Dimarts, 15. A les 18:ooh, participació de la Banda Simfònica al programa "Divendres" de TV3, amb motiu de les festes de Santa Tecla. Podeu seguir-ho en viu des del Pla de la Seu o a través de la televisió.
 
- Dissabte, 19. A la plaça dels Sedassos a les 13:00h, concert vermut de Santa Tecla a càrrec de la BigBand BUMT de l'escola. 
 
- Dissabte, 19. A les 18:00h, participació de la nostra Banda Infantil al seguici de Santa Tecla petita. 
 
- Diumenge, 20. Taula rodona: "La música festera a Santa Tecla" a les 11:00h a l'Antiga Audiència. Participaran el director de la nostra Banda Simfònica, Óscar Miguel, els compositors convidats per la BUMT, José Antobnio Vila Tormo i Juan Carlos Sempere Bomboí, així com l'historiador i professor tarragoní Jordi Bertran.
 
- Diumenge, 20. Concert de Santa Tecla, Banda Simfònica dirigida per Òscar Miguel i els directors convidats. Plaça de la Pagesia, 20:00h.
 
- Dilluns, 21. Concert conjunt de la nostra Banda Juvenil dirigida per Carles Lorente, i la Banda de l'Ametlla de Mar a Biart (Girona).
 
- Dimarts, 22. Cercavila de Santa Tecla, Banda Simfònica. 19:00h
 
 
 
- Dimecres, 23. Anada a l'ofici i Processó de Santa Tecla, a les 09:15h i 18:15h, respectivament. Banda Simfònica
 
US HI ESPEREM!!