dissabte, 24 de novembre de 2007

ACTES DE SANTA CECÍLIA

Estem ja plenament en la setmana de la Patrona dels Músics!


El dia de Santa Cecília serà concretament el dijous (22 de novembre), i es commemora el dia que la santa va morir. El patronatge de la Música, en la versió menys gore de tot plegat, s'atribueix al fet que Cecília de Roma es va posar a cantar a Déu mentre els músics acompanyaven la festa del seu casament, i és que ella havia donat voluntàriament i per fe la seva virginitat a Déu i clar, no es volia precisament casar pas. Si us interessa, apassiona, encurioseix i exalça la vostra fe a uns límits insospitats, podeu consultar les rondalles sobre la santa i les seves viruts a http://www.corazones.org/santos/cecilia.htm ,amb un to místic, i a la realment santa Wikipèdia, patrona dels treballs del col·le, amb un to (mai més ben dit) més acurat on s'explica per què és la patrona dels músics i les diferents interpretacions dels fets, errors de traducció i altres aspectes interessantíssims i imperdibles.


Tocant ja de peus a terra, el que farem a Banda, tal com correspon, seran els tradicionals actes de sopar, missa i concert.

Quan quedin fermament fixades les dades de tot plegat ja s'anirà ficant aquí al blog, de moment dir que dimarts 20 de novembre no hi haurà assaig de la titular i només serà pels qui toquin a la missa, divendres l'assaig serà com sempre.

Dissabte 24, convocat tothom a les 9, hi haurà el sopar a l'Hotel Imperial Tàrraco (rotonda Rambla Vella-Via Augusta-Passeig de les Palmeres-Passeig de St. Antoni). Detalls al post expressament fet per al sopar, just sota d'aquest.

Diumenge 25 a les 11 (2/4 pels que toquin) del matí hi haurà la missa i el posterior aperitiu allà Sant Fructuós (al costat del Camp de Mart), i a la tarda el Concert al Palau de Congressos, que serà a 2/4 de 7. Els músics queden convocats de la següent manera:

Banda d'Iniciació: abans de les 16:30
Banda Juvenil: 16:50
Banda Titular: 17:10