divendres, 28 de desembre del 2007

VIATGE A ITÀLIA

Després de l'excitant anunci de l''estada (altrament anomenada stage) de 4 dies (del 3 al 6 de febrer) de la Banda Titular a Donostia, on es treballarà el programa dels 15 anys per a la gira de Venècia, Pisa, Florència i Bolonya, cal mentalitzar-se ja d'aquest proper viatge.


Com es va dir en la reunió informativa del dia 22 de desembre a la nit, aquest conjunt de concerts és un contracte de la Banca Veneto italiana, en la commemoració del seu també 15è aniversari. Segons es va comunicar per part seva a la nostra junta, han estat cercant diferents entitats culturals de la Mediterrània amb un mínim nivell reconegut que coincidissin amb el seu aniversari, i d'agrupacions catalanes hi serem nosaltres i els castellers Capgrossos de Mataró.

Anant a detallar, el plànning serà el següent (recordem que en la reunió passada es va dir que encara no s'havien concretat alguns aspectes del viatge):

Dijous 26 de febrer:
Sortida de l'autocar:
17:30 de la Pça dels Carros, poc després de la Imperial
Sortida de l'Aeroport del Prat:
21:00, pels qui no vinguin amb autocar, hem de ser allà a les 19:00

Dijous 3 de març:
Arribada prevista a l'Aeroport del Prat: 16:30
Aleshores agafarem l'autocar i cap a Tarragona, on es té en compte arribar abans de les 18:00


Els aspectes corresponents al dia a dia s'aniran avançant.

Pels pocs músics que no van poder assistir a la reunió del dia 22, recordem que la inscripció al viatge serà fins al 8 de gener, a secretaria de la Banda, al Marcel o a bum.tarragona@gmail.com

De moment ja som 53!


Bones Festes a tots