diumenge, 13 de gener del 2008

NOUS HORARIS


Amb la finalitat de promoure l'assistència als assajos, tant dels dimarts com, ni que sembli mentida, dels divendres també, a partir de la setmana entrant hi haurà un canvi permanent dels dies en què toca assajar.

Aquesta mesura intentarà paliar la manca de motivació degut a les condicions en què ens trobem -i per les quals s'està lluitant i, esperem, aviat hi haurà canvis-, que fa que cada cop siguem menys als assajos i no es pugui treballar.

Per això, s'establiran els assajos parcials pels dimarts, de manera que així només caldrà fer l'esforç de venir a tocar en condicions semblants a les d'un gulag a Sibèria una de cada tres setmanes; a part, per no fer tant feixucs els assajos dels divendres i permetre el marge horari suficient a aquells qui vulguin sortir després o bé anar a dormir, la sessió de divendres s'escurçarà. Tot plegat quedarà així:

Dimarts: parcials per cordes: Fusta-Metall-Percussió; de 2/4 de 10 a 11 (21:30 - 23:00)
Divendres: tutti, de 2/4 de 10 a 2/4 de 12 (21:30 - 23:30)

Un altre factor que convindria millorar, a part de les assistències, és el de la puntualitat: cal començar l'assaig a l'hora convinguda, per tal de treure-li el màxim rendiment, que bé que ens fa falta amb un programa tan atrevit i potent, i amb els projectes que hi haurà per aquest any, no ho oblidem, del 15è aniversari.



NOTA: Tot i aquesta reestructuració, a la setmana vinent el parcial de fusta no serà dimarts sinó dimecres 16.