dimecres, 2 de juliol del 2008

TERUEL




I sí, arriba el cap de setmana que anem a Teruel! Es tracta d'un intercanvi amb la Banda de Santa Cecilia d'allí; ells vindran el cap de setmana en què naltros farem el concert dels quinze anys, quan tocaran també al Camp de Mart.



La cosa anirà així:

dissabte 5 de juliol

7:30 del matí: sortida de Tarragona amb autocar, des de la Plaça dels Carros (únic lloc de sortida)

12:30 aprox.: arribada a Teruel, instal·lar-nos, dinar.

tarda: lliure

20:30: Concert

a continuació: sopar

tot seguit: o bé s'anirà a dormir (qui vulgui + els menors no autoritzats per sortir) o bé es sortirà per Teruel aprofitant que són les festes de la ciutat. Recordeu que els menors que vulguin gaudir d'una magnífica nit pels carrers de Teruel necessiten autorització escrita.

diumenge 6 de juliol

13:00 aprox.: dinar a l'hotel

14:00 aprox: sortida cap a Tarragona

19:00 aprox: arribada a Tarragona



Caldrà dur la roba i les pertinences personals necessàries per passar la nit. S'anirà en alberg o bé en hotel, en habitacions de 8 persones a l'alberg i de 2 a l'hotel, i si es va en alberg prengueu la prevenció d'agafar tovalloles, sabó i protector dels mosquits especialment.

Pel que fa a l'uniforme, serà amb pantaló/faldilla (+ mitges clares), camisa de màniga curta i corbata, que potser no ens posarem, en funció de la calor que faci.

Si algú troba a faltar alguna informació important, que ho faci notar escrivint un comentari o bé enviant un correu a bumtarragona@gmail.com