diumenge, 3 d’agost del 2008

COMENTARI DEL DIRECTOR

El Joan Baptista Meseguer (i Llopis, tal com queda ben clar en els concerts...) va expressar als músics que van anar el divendres a assaig la seva gran felicitació pel treball fet durant aquests 7 mesos i en especial al Camp de Mart. Tamé va demanar de fer-ho arribar a tothom mitjançant el blog.

Va dir que, donada l'excepcionalitat de la temporada que portem, amb tants concerts, estem donant un rendiment cada cop més com ell el vol, i responent al que espera de nosaltres. Això va quedar reflectit en el Camp de Mart, on "només de tirar la batuta" ja es va notar que l'actitud de la gent era molt bona. Va destacar especialment això: la implicació i l'actitud en el concert. Va dir que se sentia dirigint en un certamen: Pas-doble d'entrada, obra obligada, obra lliure; ens va felicitar sobretot per la Suite Hebraica, que era veritablement "la seva versió".

Tot i així, sentint-se orgullós de nosaltres, va recordar també que queden encara molts concerts només en el que resta d'any, i tots els que vindran el 2009, per tant cal mantenir aquesta nova temptativa en què sembla que sonem cada cop més en grup, com una "veritable banda simfònica", i hem de mantenir el nivell, la concentració, l'assistència als assajos i l'esforç individual per tot el que ens queda per davant.