diumenge, 23 de novembre de 2008

CONCERT DE SANTA CECÍLIA

Com ja sabeu, fa pocs dies ens van comunicar des de Caixa Tarragona que podrem fer el concert de Santa Cecília allí, cosa provocada per l'extraordinària situació del Palau de Congressos (està en reformes, o tasques de manteniment) i perquè el Metropol és ple d'esdeveniments -tot i així, ja ens van comunicar que, d'ara endavant, el Palau l'haurem de contractar, pagant-lo, enlloc de ser una actuació per la ciutat...-.


Degut que els de Caixa Tarragona també tenen les seves coses programades, el concert haurà de ser divendres vinent, dia 28, a les 9 de la nit.

Va per invitació, és a dir, qui no en tingui no entra, ja que la capacitat és reduïda. Es poden anar a recollir al local de la Banda, entre 2/4 de 6 i 2/4 de 8 de la tarda (horari de secretaria), i cada músic té dret a 2 invitacions. Si algú en necessités una tercera, que ho digui. I si algú no pot anar-les a recollir, que truqui i se li reservaran. D'altra banda, Caixa Tarragona en té, així que si voleu anar-ne a buscar individualment allà també es pot, com qualsevol persona que vulgui vindre.

Durant el concert es farà un petit acte d'agraïment per la campanya Tu ajudes de Caixa Tarragona, gràcies a la qual podem estrenar nous uniformes per la Banda Titular, i també se signarà el conveni d'adscripció a la Candidatura de Tarragona per als Juegos Mediterráneos del 2017.

CONVOCATÒRIES:

Banda Juvenil: 7 de la tarda
Banda Titular: 2/4 de 8

Recordeu que cal portar els unformes nous. Tocarem amb corbata.