divendres, 2 de gener del 2009

FELICITACIÓ D'ANY NOU

Benvolguts músics, socis i amics de la nostra entitat, la Unió Musical de Tarragona. Des de la Junta, es vol fer arribar un missatge desitjant felicitat i tranquil·litat per tots nosaltres de cara l'any que comença, que des de totes bandes s'encarreguen de recordar-nos que serà tan i tan magre.

Pel que fa a nosaltres, comencem un nou any ple de reptes i d'il·lusions. Una Banda Titular que ve d'un any, el passat 2008, farcit d'actuacions com mai, amb tres sortides (Alberic, Teruel, viatge a Castella) , amb els nous uniformes finalment aconseguits (sense comentaris sobre els que van venir a prendre mides) i amb temes pendents però en vies de solució com són les actuacions a la ciutat, el conveni i el local. La Banda Juvenil ha seguit amb un ritme i amb un nivell envejable a totes les bandes d'aquesta índole del nostre país, i així com la d'Iniciació, es reforça amb bufera nova. Concretament, la Banda que dirigeix la Núria ha presentat un ambiciós projecte pel 2009 amb la voluntat de més actuacions. I l'Escola, que té el màxim d'alumnes que mai ha tingut, reconeguda així pels tarragonins.


Com l'any passat, amb el primer missatge de Cap d'Any d'aquest blog, no es pretén fer un text massa llarg ni típic, així que, a nivell de Banda, desitgem la màxima il·lusió per part de tots, que ens trobem davant d'iniciatives com el Certamen de la Sénia. I a nivell personal, que tots tinguem un 2009 molt interessant, i sempre millor que l'any anterior.