dimarts, 7 de juliol del 2009

CONCERT D'ESTIU


El concert que havia de tenir lloc el proper divendres dia 10 a la nit finalment s'ha suspès, canviant-lo de data al dissabte 25. Això ha estat degut a diversos motius: manca de músics, no-assistència de la Banda de Sóller (que a més a més no ens ho van comunicar fins que, fa ben poc, la nostra junta va posar-se en contacte amb ells), mala gestió des del Centre cívic de Sant Pere i Sant Pau i coincidència amb el Concurs de Focs Artificials.

Per això, el concert serà el dissabte 25 de juliol a l'església de Sant Miquel del Pla, a la nit. L'església aquesta es troba a la part alta, a prop del conservatori i de la plaça de Dames i Vells, a la placeta dels Natzarens. És una església on fa anys que no hi ha culte i es dedica a acollir, entre altres actes, concerts de música, i s'hi guarden alguns dels misteris que surten en les processons de Setmana Santa.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No hem sembla gens bé que s’hagi de saber que no hi haurà concert tan tard i d'aquesta manera( via bloc). Crec que la noticia de que no hi hauria concert es sabia alguns dies abans de que es comuniqués per primera vegada a l'assaig de dilluns. Demanaria si us plau que tan aviat com es sàpiguen aquestes coses s’informin als músics com a mínim via mail i bloc, sortirem tos guanyant ja que tots tenim treball, estudis, altres actuacions etc..Gracies

Blai Mestres ha dit...

"d'aquesta manera" és la que es va aprovar en la reunió de músics. La notícia que no hi havia concert no va ser un fet fins molt poc abans de comunicar-ho als músics. I la "via mail" ha quedat anul·lada tal com es va anunciar i aprovar també en la reunió de músics.

En cas de dubtes, consultar-ne l'acta, que per algun motiu s'ha posat.

Anònim ha dit...

La notícia del canvi de data, es sabia des del divendres anterior. Es pot informar via bloc... però en notícia gran! Com tot, que és el que es va acordar a la reunió de músics.

No justifiquis aquest fallo de comunicació.

Marcel ha dit...

¬¬

Jo ho vaig penjar quan jo ho vaig saber: divendres es veia a venir, però no s'havia confirmat encara.
Si tan clar tens que se sabia des de divendres, de què ens queixem llavors? Qui és que ja "ho sabia" des del divendres anterior? Seria curiós de veure qui pot confirmar que la junta SABIA el divendres que no hi hauria concert pel proper cap de setmana. Ves quins misteris...

Per fer la pataleta, internet és mooooolt útil oi?

Anònim ha dit...

Tal com han dit aquí dalt, les vies d'avís són el bloc i els assajos. Els qui van (vam) anar a l'assemblea així ho vam acordar, per tant, crec que algú que no hi va assistir no té absolutament cap dret a dir-ne res al respecte. Si una persona realment té interès, vé a l'Assemblea, les coses clares, perquè aquell dia hi erem els mateixos que venim sempre a assajar (amb algunes excepcions, no vull generalitzar).

I a part, si algú no s'havia assabentat del canvi de data és precisament perquè no vé a assajar, perquè s'ha insistit prou, darrerament.

Que es queixin precisament els que no vénen és indignant, i als que ens comprometem, ens senta com una patada allà on l'esquena perd el seu nom. Trobo que és una falta de respecte molt gran, i no només als músics, sinó a la Junta i, sobretot, al director.

Aquí ho deixo

Anònim ha dit...

Estic d'acrod amb l'anònim per tal de millorar s'han d'acceptar els errors i no anar de "ho fem tot bé" perquè pensant d'aquesta manera no millorareu res si no al revés... que ja som prou grandets i sabem tots com van les coses.Aquí ho deixo.

Un més ha dit...

Donç jo no veig on preteneu arribar.

La meva opinió es que em sobta el to de discussió que s'està fent servir en aquests comentaris, que per una banda ens fa quedar molt malament davant de les visites que pugui tenir el blog i per altra banda és estúpit ja que, si realment hi ha voluntat d'arreglar les coses, es parlen qualsevol dia a assaig, en persona i sense aprofitar-se de l'anonimat, amb qui sigui responsable d'editar el blog.

A banda d'això, que és el que em sembla pitjor, considero que normalment el blog és útil i s'actualitza eficaçment. Si en aquesta ocasió (com en algunes altres en què hi ha certs retards!)hi ha hagut algun problema de comunicació, no costa res dir-ho educadament i no deixant intuir vés-a-saber-què en cada missatge nou. Perquè quan la feina es fa mal feta, de seguida tots ens queixem, però quan es fa bé no es considera. I sí, com s'ha dit, no s'ha de pensar que tot es fa perfecte perquè així no es progressa, cal corregir els errors quan n'hi ha, i és cert que de tan en tan el blog no està massa al dia, però no vol dir que sempre estigui malament.

Però jo no considero que aquesta hagi estat una ocasió en què s'hagi obrat malament desde la junta: com ha dit el 5è missatje, si s'ha vingut a assaig la notícia s'ha dit. I entenc la indignació del que l'hagi escrit.

En fi, aixó és el que jo volia dir.

Anònim ha dit...

(Sóc el mateix del 5è comentari)

Com han dit en l'anterior missatge, potser estem utilitzant un to que no hauriem. Per tant, primerament demano disculpes si en l'anterior missatge he dit quelcom que sobrava, fruit de la meva indignació.

No obstant, em reafirmo en la idea principal d'aquest: qui té interès, s'assabenta als assajos i, si cal, mira el bloc (sempre es pot escapar alguna cosa, o haver-hi algun error, però entenc que es treballa perquè no sigui així). I això tira endavant amb l'esforç de tots, no només d'uns quants, que serà un tòpic, però és així.

Ànims, i a veure si dissabte fem un bon concert!