dilluns, 21 de maig de 2012

Concert per la Marató per la pobresa


El proper 27 de maig, la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona oferirà el tradicional Concert de Primavera al Teatre Metropol de Tarragona, a les 19.00h.

Coincidint amb la "Marató per la pobresa" de TV3, la Banda Unió Musical de Tarragona i la Comunitat Vedruna del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona es sumen a aquest inciacitiva solidària i col·laboraran amb la donació de tota la recaptació d'aquest concert. Aquest donatiu serà possible també gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona que, en aquesta ocasió, assumirà les despeses d'ús del Teatre Metropol.


La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona, sota la direcció del mestre Oscar Miguel Losada, ens presenta un atractiu programa on trobarem dues parts ben diferenciades. A la primera part, titulada “Música i literatura”, ens presenta dues obres en les que els convidem a reflexionar a través de la música i de la literatura. D’aquesta forma, enriquirem la força de la música amb textos literaris que donaran forma i contingut a les reflexions plantejades. En la segona part, anomenada “Música i folklore”, ens endinsarem  en la música folklòrica amb diversos compositors que han conjugat els ritmes i melodies més tradicionals dins el format simfònic que, en aquest cas, representa la banda de música.