dimarts, 3 de juliol del 2012

La BUMT i L'Home del paraigua


El proper diumenge 8 de juliol alguns membres de l'Escola i les diferents Bandes de la Unió Musical de Tarragona participaran, juntament amb altres entitats de la ciutat, a l'Òpera collage L'Home del Paraigua. L'espectacle serà al Teatre Auditori del Camp de Mart a les 21h.

Els socis i amics de la BUMT poden gaudir d'entrades a un preu especial. Si hi esteu interessats, podeu adquirir les entrades a la secretaria de l'Escola de dilluns a divendres de 15 a 19h. El preu és de 12 i 15€. 

L’home del paraigua, com la gent d'Anantapur anomenava Vicenç Ferrer, és una Òpera collage en la que Joan Martínez Colás proposa un viatge sensorial a través de la vida i l'obra del creador de la fundació privada de més impacte social que existeix al món, la Fundación Vicente Ferrer. L'òpera consta de tres actes dividits en set parts cadascun. L’acció comença a la Barcelona de l’any 1920, any del naixement de Vicenç Ferrer, i es desenvolupa en els escenaris de la Guerra Civil espanyola, la Barcelona de la Postguerra i a l’Índia, fins al 2009, any de la seva mort.L'Home del paraigua és una història d'autosuperació, generositat i altuisme. De com la lluita d'un ésser humà pot servir de guia i inspiració per les següents generacions.

Més informació a www.lhomedelparaigua.com