diumenge, 2 de novembre de 2014

Santa Cecília 2014

Benvolguts músics i amics!!

A la Banda no parem, les tres bandes de l'entitat: la d'Iniciació, Juvenil i Simfònica, ja ens trobem assajant al màxim per a preparar el proper concert de Santa Cecília que cel.lebrarem el diumenge 30 de Novembre a les 18:30h al Teatre Tarragona.

En aquest concert, a més d'escoltar el resultat el treball dels músics i els directors de les tres bandes de l'entitat, es donarà l'entrada als nous músics que aquest any s'han incorporat a la Banda Simfònica.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del teatre Metropol o per internet a www.tarracoticket.cat al preu únic de 9€.

  

La nit abans, els músics de les tres bandes i tots aquells socis/es i amics que ens vulgueu acompanyar farem el tant esperat sopar de Santa Cecília a l'Hotel Ciutat de Tarragona, a les 21:30h.

No ens oblidarem de la ja tradicional missa per Santa Cecília que enguany es farà el mateix diumenge 30 de Novembre a les 12h a l'esglèssia de Sant Fructuós. Alguns dels músics de l'entitat acompanyaran la cel.lebració eclesiàstica amb la seva música.

Dessitgem us animeu a acompanyar-nos en aquests actes tan significatius per a la nostra entitat!