dilluns, 22 de juny de 2015

Concert d'estiu 2015: The Lord of the Rings de Johan de Meij

Ja el tenim aquí!!! El proper dissabte 18 de Juliol, dins el Festival d'Estiu de Tarragona (FET) al Camp de Mart, la Banda Simfònica oferirem el nostre concert d'estiu.
 
Aquest cop será un concert especial, viatjarem al món de la màgia i la fantasia que l’escriptor J. R. R. Tolkien ens descriu a la seva novel·la més coneguda, El Senyor dels Anells.
 
A través de la música del compositor holandés Johan de Meij, la lectura de textos del llibre i la projecció d’imatges, viurem una aventura que ens transportarà a la Terra Mitjana. Allí els pobles lliures (homes, elfs, nans i hòbbits) lliuren una batalla titànica contra les forces del Mal liderades per Sàuron, el Senyor Fosc, que vol aconseguir el malèfic Anell de Poder que li fou arrabassat i dur la destrucció i la mort a la Terra Mitjana. Aquesta genial simfonia del mestre Johan de Meij ha celebrat aquest any el 25è aniversari de la seva composició i, en aquell moment, va esdevenir un punt d’inflexió en el repertori de les bandes de música donada la seva complexitat i innovació i va donar l’impuls definitiu per a que en l’actualitat aquest tipus de formació estigui en el seu màxim esplendor.
 
La lectura de textos anirà a càrreg d'un dels actors tarragonins amb carismàtics, Oriol Grau, i la també actriu tarragonina, Mercè Rovira.

Com sempre, venda d'entrades a les guixetes del Teatre Metropol, al Camp de Mart 1 hora abans del concert i, per internet, a www.tarracoticket.cat

Esperem veure-us allà!!!