diumenge, 24 d’abril del 2016

Els superherois més agosarats seran els protagonistes del concert de primavera

La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) oferirà el proper 1 de maig el seu tradicional concert de primavera al Teatre Tarragona. En aquesta ocasió, i sota el títol “Godzilla eats Tarragona”, la BUMT ens proposa passar una tarda de cinema amb la banda, en la que els protagonistes seran els superherois més agosarats de la història del cinema.

“Godzilla eats Tarragona”
serà un concert amb les bandes sonores de grans films de la història del cinema, acompanyat d'un muntatge audiovisual que farà viure als espectadors una aventura musical i cinematogràfica basada en l’amenaça del ferotge Godzilla. També s'hi podrà escoltar Independence Day, de David Arnold, o Avenders, d'Alan Silvestri, entre d'altres.

En aquest concert de primavera, la BUMT portarà a Tarragona la música dels més reconeguts compositors de bandes sonores, com John Williams, amb Star Wars, o Danny Elfman, amb Batman. I com no, l’espectacular obra del compositor nord-americà Eric Whitacre, Godzilla eats Las Vegas!

Les entrades per al concert, que tindrà lloc el diumenge 1 de maig a les set de la tarda al Teatre Tarragona, es poden adquirir a taquilla o bé a través de la pàgina web www.tarracoticket.cat.