dimecres, 12 de setembre de 2007

ACTUACIONS DE SANTA TECLA
Ja podeu consultar les informacions definitives sobre les properes actuacions. L'únic que encara queda pendent és el tema uniforme, ja que no podem saber si farà fred o calor, i ja es comunicarà als assajos i es publicarà aquí al blog més endavant.


Dia 15, dissabte

Cercavila a Tarragona. Es tracta d'una activitat dins del marc de la "mostra del folklore viu".

Hora de convocatòria: 8 de la tarda (20:00)

Lloc: Plaça de les Cols

Qui no tingui les partitures especials per a aquell dia que s'hauran donat divendres 14, que es posi en contacte amb l'Emi o l'Alícia.

Dia 16, diumenge

Conjunt d'actes de la celebració del centenari del col·legi la Salle. Si en voleu saber més, cliqueu aquí.

A les 4 de la tarda, al Palau de Congressos. Assaig amb les altres 10 Bandes que participen en la celebració. S'ha d'entrar per la porta de baix, la de músics, i hem d'anar ja vestits. L'uniforme que haurem de dur de casa serà el complet amb americana, un cop allí ja veurem si toquem amb americana o sense.

A les 6 de la tarda (18:00). Cercavila. Les deu Bandes sortirem alhora de diferents parts de la ciutat. Hi anirem des de l'assaig al Palau. Aquells que no hagin pogut vindre a l'assaig, es poden afegir a la comitiva des de l'Ajuntament, on podran montar l'instrument.

A les 7 de la tarda (19:00), concert al Palau de Congressos.

Divendres 14 es donaran les partitures concretes per a aquest dia, que seran "Himne del centenari" i "La moreneta" -versió per a carpeta de carrer-. Si no les teniu, podeu adreçar-vos a l'Emi o l'Alícia.

Dia 22, dissabte

NOTIFICACIÓ:

SE SUSPÈN EL SEGUICI PER LA PLUJA

EL CONCERT DE LA NIT SERÀ AL METROPOL A LA MATEIXA HORA (23:30), ELS MÚSICS HI HEM DE SER A LES 22:30 I SOPAREM ALLÀ ENTREPANS. HABILLATGE: UNIFORME COMPLERT AMB AMERICANA, JA VOREM QUÈ FEM UN COP ALLÀ.

Dia 23, diumenge, Santa Tecla

A 1/4 de 10 del matí (9:15), des de l'Ajuntament, l'anada a l'ofici. Montem a la Casa de la Vila.
veniu a assajar
A les 11, tornada d'ofici.
veniu a assajar
Esmorzarem entre ambdues actuacions tots junts.

A 1/4 de 7 de la tarda (18:15), des de l'Ajuntament. Anada a Processó.
veniu a assajar
veniu a assajar
Si us interessa, podeu trobar tota la informació sobre les festes aquí.
veniu a assajar
veniu a assajar
NOTA IMPORTANT: A les cercaviles i processons recordeu ¬¬ de portar el faristol de carrer, on hauríeu de tenir sempre les partitures següents: Amparito Roca, Paquito Chocolatero, Pepe el Fester, Festa a Tàrraco; Piedad, Cristo de la Sangre, Cordero de Dios, Setmana Santa a Tarragona i Triunfal. Properament s'entregaran partitures passades a ordinador de la marxa de processó Santa Tecla.