dimarts, 11 de novembre de 2008

SANTA CECÍLIA 2008


Benvolgudes famílies,

Un any més ens dirigim a vosaltres per presentar-vos el programa d’actes de la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics.

Per a la nostra entitat és molt important aquesta festivitat i tots els actes que organitzem al voltant del 22 de novembre. Especialment enguany que commemorem el 15 aniversari.


El dissabte 22 de novembre a les 9 de la nit celebrarem el tradicional sopar de Santa Cecília a l’hotel restaurant CANADÀ, Carretera de València 211, 213 (davant de Torreforta). Els músics de les tres bandes (Iniciació, Juvenil i Titular) estan convidats. Heu d’apuntar-vos (Miquel Marza)

Els acompanyants (pares, amics, familiars, socis) poden comprar el tiquet a les oficines de la Banda.
Els músics menors de 14 anys hauran de venir acompanyats almenys per algun dels pares.
El preu del sopar és de 35 € (el termini per apuntar-se al sopar és fins el dimarts 18 de novembre).


El diumenge 23 de novembre es celebrarà a 2/4 d’1 del migdia la Missa en honor a Santa Cecília a la Parròquia de Sant Pau, on un grup de músics acompanyaran l’Eucaristia amb unes peces musicals.


El concert de Santa Cecília que habitualment oferíem en la sala August del Palau de Congressos, degut a obres de reforma i manteniment, enguany no serà possible en aquestes properes dates. Estem treballant amb l’Ajuntament per poder concretar un altre espai alternatiu que pugui encabir el nombre de persones que un concert d’aquest tipus mou. Tan aviat en tinguem notícies us ho farem saber.


La Junta Directiva ha preparat tots aquests actes amb molta il·lusió, ens agradaria molt que hi participéssiu. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Tarragona, 7 de novembre 2008.
La Junta