dissabte, 27 de febrer de 2010

Convocatòria d'eleccions


Benvolgut associat,

Aviat farà dos anys de la ratificació de la present Junta Directiva per part de l’Assemblea General de la Unió Musical de Tarragona. És hora doncs de convocar eleccions per escollir una nova Junta Directiva.

Hem pensat d’iniciar ja el procés electoral.

Mitjançant aquest escrit t'ho comuniquem formalment.


Els passos a seguir són els següents:

- 12 de març formació de la comissió electoral. La comissió electoral estarà formada per :

  1. El secretari de la Junta Directiva (Montse Navarrete)
  2. El músic mes jove major d'edat de la Banda Titular
  3. El músic de major edat de la Banda Titular

- Del 15 al 21 març presentació de candidatures. Els associats que així ho desitgin podran presentar a la comissió electoral una candidatura formada per un president i sis membres.

- La candidatura la podeu fer arribar per e-mail a secretari@bumt.cat i se us enviarà un justificant de recepció, o bé per escrit personalment a Montse Navarrete (tel. 629965165).

- Del 22 al 24 de març comunicació als associats per e-mail i al blog de les candidatures presentades.

- 27 de març eleccions. En cas d’haver-hi una sola candidatura no hi haurà votacions i en el supòsit de vàries candidatures hi haurà jornada de votacions d'11 a 13 h i de 16 a 18h, al local de l'escola.

- El mateix dia 27 de març es convocarà l'assemblea general ordinària a les 19 h al local d'assaig de la banda, on serà ratificada si s'escau la candidatura més votada en les eleccions (properament rebreu la convocatòria i l’ordre del dia de l’assemblea general ordinària).


Us encoratgem a presentar una candidatura o en tot cas animar a aquelles persones que creieu que ho poden fer be. La Unió Musical de Tarragona és cosa de TOTS.

Cordialment,

La Junta de la BUMT