dimarts, 12 d’abril de 2011

Gravació d’un CD dedicat a Tarragona

El passat 10 d'abril i el proper 16 d'abril, la Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona es troba enregistrant diverses obre que el seu director, Joan Baptista Meseguer, ha escrit i dedicat a la ciutat de Tarragona. Entre aquestes obres es troben els pasdobles Festa a Tarraco o 15 d'Unió Musical, la marxa Setmana Santa a Tarragona, el poema simfònic Tarraco i, com no podia ser d'una altra manera, l'Himne a Tarragona.

Com es pot veure a la foto, la participació de tots els músics de la Banda ha esta massiva, així com també la d'alguns professors de l'Escola o antics membres de la Banda que també hi han volgut participar. A tots ells MOLTES GRÀCIES!!

Aquest CD serà un record que s'enduran el Joan Baptista i la seva família dels anys compartits amb nosaltres. Hem de dir que les obres que s'enregistraran només són una part de tota la música que ens ha dedicat el nostre director, ja que també ha escrit moltes petites obres per alumnes de l'escola i concerts per solistes de la nostra Banda que esperem que algun dia poguem estrenar sota la seva batuta.