dilluns, 27 de febrer de 2012

Convocatòria d'eleccions


Benvolgut associat,

Aviat farà dos anys de la ratificació de la present Junta Directiva per part de l’Assemblea General de la Unió Musical de Tarragona. És hora doncs de convocar eleccions per escollir una nova Junta directiva.


El procés electoral serà el següent:


- del 27 al 29 de febrer es comunicarà per correu electrònic informant de la convocatòria d’eleccions i tot el procés a tots els socis, i per aquells socis que no disposin de correu electrònic se’ls enviarà per carta.


- 9 de març, constitució de la comissió electoral, formada per:
1. El Secretari de la Junta Directiva

2. El músic més jove de la Banda titular (major d’edat)

3. El músic de major edat de la Banda titular


- del 13 al 15 de març, presentació de candidatures.


Els associats que així ho desitgin podran presentar a la comissió electoral una candidatura formada per un President i sis membres. La candidatura la podeu fer arribar per e-mail a secretari@bumt.cat i se us enviarà un justificant de recepció, o bé per escrit personalment a la Secretaria de l’Escola en sobre tancat o a la Secretaria de la Junta (Sra. Montse Navarrete).


- del 20 al 23 de març, comunicació als associats per e-mail i al blog de les candidatures presentades.


- 31 de març, ELECCIONS. En cas d’haver-hi una sola candidatura no hi haurà votacions i en el supòsit de varies candidatures hi haurà jornada de votacions de 11 a 13 hores pel matí i de 16 a 18 hores per la tarda, al local de l’Escola.


- El mateix dia 31 de març, ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA a les 19 hores en 1ª convocatòria i 19:15 hores en 2ª, al local d’Assaig de la Banda d’Iniciació, on serà ratificada si s’escau la candidatura més votada en les eleccions (properament rebreu la convocatòria i l’ordre del dia de l’Assemblea General Ordinària).


Us encoratgem a presentar una candidatura o en tots cas animar a aquelles persones que creieu que ho poden fer. La Unió Musical de Tarragona és cosa de TOTS.


Cordialment,


La Junta