diumenge, 15 de novembre del 2015

Actes Santa Cecília Unió Musical de Tarragona 2015

El proper diumenge 22 de novembre es celebra la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, i moment en que la banda realitza els seus actes més emblemàtics i de cohesió entre els seus socis.
 
Aquest any les activitats programades són:
 
- Dissabte 21, sopar de gala amb els nostres músics i socis. Els músics i socis ens mudarem i reunirem al voltant d'una taula per celebrar junts la festivitat.
 
- Diumenge, a les 12:00h, a l'esglèsia de Santa Clara (Avda. Ramon y Cajal). Músics de l'entitat acompanyaran la missa de Santa Cecília amb la interpretació de diverses peces.
 
- Diumenge, a les 18:30h al Teatre Tarragona, concert de Santa Cecília amb la participación de les quatre formacions musicals de la Unió Musical de Tarragona: Banda Infantil, BigBand Bumt, Banda Juvenil i Banda Simfònica, i benvinguda als nous músics de la Banda Simfònica. Algunes de les peces que interpretarem són: Cheyenne (a western overture for band) de M. Story, Bourbon Street parade de P.Barbarin, John Williams in concert de John Williams amb arranjaments de P.Lavender, i farem un homenatge al compositor Jef Penders amb Maram o Blossom in a japanese garden.




Les entrades per al concert ja estan a la venda pels canals habituals: guixetes Teatre Metropol, www.tarracoticket.cat, i guixeta Teatre Tarragona el mateix dia, una hora abans del concert.

BONA FESTIVITAT DE SANTA CECÍLIA!!