dilluns, 27 de juny de 2016

Xeic, que vénen los Quicos a Tarragona!

En el marc del Festival d'Estiu de Tarragona, “Xeic, que vénen los Quicos a Tarragona!” és el títol del concert que oferirà la BUMT el proper 9 de juliol al Teatre Tarragona. En aquesta ocasió, els músics de la banda tarragonina estaran acompanyats dalt de l'escenari de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Aquest reconegut grup de folklore de les Terres de l'Ebre ha ofert una gran varietat d'espectacles i concerts al llarg de la seva trajectòria musical. L'any 2015 va estar guardonat per Consell Nacional i de les Arts amb el Premi Nacional de Cultura.

Sota la direcció del mestre Oscar Miguel Losada, l'espectacle que oferiran conjuntament la BUMT i els Quicos, transportarà els espectadors a les arrels de la cultura tradicional catalana feta per les contrades del sud de Catalunya. S'hi podran escoltar jotes, fandangos, rumbes... I no hi faltarà el bon humor, les rialles, i la festa! Un concert amb molta reivindicació de la cultura, tradicions i idiosincràsia de les comarques tarragonines.

Les entrades per al concert, que tindrà lloc el 9 de juliol a les 22h al Teatre Tarragona, es poden adquirir a taquilla o bé a través de la pàgina web www.tarracoticket.cat.

Cartell del concert d'estiu