dimecres, 3 d’agost de 2016

TENIM NOVA PÀGINA WEB!!Després de molt de temps treballant per poder estrenar la nova web de la BUMT... Finalment ha arribat el moment!

La nova pàgina web presenta un disseny actual i renovat per tal de donar a conèixer tota l'activitat de l'entitat a tothom que estigui interessat en la cultura i la música.

El nou espai web vol donar a conèixer l'activitat de la Banda, així com també de la resta de formacions musicals de l'entitat, com són la Banda Juvenil, la Banda Infantil i la BigBand BUMT. En aquest sentit, la nova web també compta amb un espai destinat a la Nova Escola de la Banda Unió Musical de Tarragona, que fomenta l'ensenyament i la formació musical.

De la mateixa manera que fins ara fèiem amb el Blog, podreu consultar els assaigs i actuacions de les nostres formacions. (accedint a: Les bandes> Agenda banda; o bé al lateral de la plana web).

A més a més, també podreu escoltar la discografia de la Banda, veure els seus vídeos del Canal de Youtube...

Per aquest motiu, tot i que no tancarem aquest blog, ja que conté un bon recull de totes les nostres activitats, deixarem d'actualitzar-lo per tal de que continueu al corrent de les activitats a la nova pàgina web: