dijous, 25 de setembre del 2008

ARTICLE DE L'EMI

Aquest text l'ha enviat l'Emi a diferents diaris, de moment no l'hi han publicat, cosa que se suma a la seva indignació existent ja pel concert del dia 20 a la nit (llegiu-ho vosaltres mateixos), i ha demanat que es publiqui, si més no, al bloc. Com sempre, s'agraeix la col·laboració, l'opinió dels músics és molt important.

UN CONCERT SENSE SO


Heu anat mai a escoltar un concert i no heu sentit res? Doncs això és el que va succeir el passat dissabte 20 de setembre a la Plaça de la font de Tarragona.

La Banda Unió Musical d’Alberic (País Valencià), després d’haver traslladat un centenar de músics, i la Banda Unió Musical de Tarragona van pujar a l’escenari per intentar delectar el públic assistent amb la seva música. Però la fressa de la gent que cada cap de setmana es reuneix en aquesta plaça va poder superar el volum acústic de les dues bandes de música. Un fet previsible i que es podria haver evitat programant el concert en altres llocs de la ciutat més silenciosos, un altre horari… o simplement amplificant el concert amb megafonia. Els que ho organitzen, però, sembla que en saben més que les entitats musicals i així va anar tot plegat.

Músics i públic van anar-se’n amb mal gust de boca; els primers fent tot el possible per ser sentits i els altres filant ben prim l’oïda per captar alguna nota. Malaguanyats esforços perquè el resultat final va ser un “concert sense so”. I si no, què me’n dieu els qui vareu anar?

Emília Recasens



PS! Han publicat l'escrit de l'Emi! Al Punt i a la versió digital del Diari: adreça

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Això vol dir que els diaris estan amenaçats per algú i que segons quins articles d'opinió no els publiquen???? És encara més indignant!!!
Quina imatge donen doncs aquests diaris?? El dret a la llibertat d'opinió ja no es contempla ni existeix a la premsa?? Ja es veu que tot s'amaga políticament i només es publica el que interessa a segons qui!!

Anònim ha dit...

Abans d'opinar: de qui va ser la idea de fer el concert a la Plaça de la Font, per la nit, a l'hora de sopart?

Anònim ha dit...

Em sembla que opinar es pot fer igualment, per què com es va veure, l'hora no va ser un problema. Hi havia molt de públic, tant que molts no es van poder ni asseure!!!Públic també molest per què volien i no van poder sentir res!!! Em sembla que no era l'hora el que s'ha de qüestionar (molts concerts es fan a aquesta hora i si no aneu als grans teatres de Barcelona!), sinó el lloc que ens van encolomar, havent-ne altres de més adients i LLIURES!!!