dissabte, 15 de setembre del 2012

Santa Tecla 2012



 Un any més la BUMT estarà molt present a les festes de Santa Tecla. Les actuacions que farem són les següents:


- dissabte 15, Concert de la Banda Simfònica a la Pl. de la Pagesia. 21.30h. Els músics hi hem de ser a les 20.00h. Cal portar uniforme d'estiu amb camisa de màniga curta i americana per si fa fresqueta.


- dimecres19, Cercavila de Santa Tecla Petita amb la participació de la Banda Infantil. 19.00h, des de l'Ajuntament de Tarragona.


- dissabte 22, Seguici de Santa Tecla amb la Banda Simfònica. 19.00h des de l'Ajuntament de Tarragona. Sigueu puntuals perquè ens repartiran patitures per a la cercavila. Cal portar uniforme d'estiu amb màniga curta i es podran deixar les fundes dels instruments a l'Ajuntament.

- diumenge 23, Anada a l'Ofici amb la Banda Simfònica. 9.00h des de l'Ajuntament de Tarragona. Cal portar uniforme d'estiu amb màniga curta i es podran deixar les fundes dels instruments a l'Ajuntament. Mentre facin la Missa esmorzarem tots junts al local dels Xiquets de Tarragona.

- diumenge 23, Anda a la Processó amb la Banda Simfònica. 18.15h de de l'Ajuntament de Tarragona. Cal portar uniforme d'estiu amb màniga curta i es podran deixar les fundes dels instruments a l'Ajuntament.