dijous, 27 de setembre del 2012

XXXI Trobada de bandes


Prop de 1500 músics catalans es donaran cita, el proper dissabte 29 de setembre a Tarragona, amb motiu de la 31a edició de la Trobada Nacional de Bandes de Música de Catalunya que organitza la Federació Catalana de Societats Musicals.

L’entitat ha escollit aquesta localitat com una mostra de suport en la seva condició de capital 2012 de la cultura catalana.

Un total de 35 bandes de música de tota Catalunya, junt amb la Banda Unió Musical de Tarragona –l’entitat amfitriona-, participaran a la cercavila i a la desfilada de la Rambla Nova de la ciutat, des de la ‘Font del Centenari’ fins al ‘Balcó del Mediterrani’.

A la cloenda de l’esdeveniment s’interpretarà l’emblemàtic pasdoble ‘Amparito Roca’, peça internacionalment reconeguda composada pel barceloní, Jaume Teixidor. Aquesta obra, fortament arrelada a la ciutat, serà interpretada a la Plaça de la Font per tots els participants.

Entitat redactora: Ens de Comunicació Associativa
http://www.xarxanet.org/cultural/noticies/1500-musics-catalans-participaran-tarragona-la-31a-trobada-de-bandes-de-catalunya